Camerele au vedere la munte, dar şi spre oraş, intrare privată, dintr-un balcon comun, și conexiune wi-fi. Au un pat dublu, de 160 x 200 cm., cu saltea din cocos şi latex, lenjerie din amestec de in şi bumbac, veioze şi prize separate. Instalaţia electrică este la vedere, cu întrerupătoare şi prize model vintage. Pe timpul iernii, încălzirea centrală se face cu aer cald, din plafon, asigurând o temperatură de 22-25 de grade Celsius, iar vara se asigură, prin acelaşi sistem, ventilarea cu aer rece. Camerele sunt izolate fonic și au pardoseală din lemn masiv. Sunt, de asemenea, dotate cu birou/loc de luat masa, bibliotecă, dulap deschis, cu umeraşe, chiuvetă, frigider, veselă și tacâmuri.

În camera triplă, de familie și cea dublă superioară dotările sunt completate cu: prăjitor de pâine cu fierbător de ouă încorporat, masă şi fier de călcat, mini-maşină de spălat rufe Daewoo și espressor de cafea.

Băile au pardoseală din gresie, încălzită, cabină de duş de dimensiuni mari, cu circuit dublu de apă caldă, articole de toaletă, de foarte bună calitate, prosoape medii, din bumbac egiptean, uscător de păr şi papuci de casă din frotir.

Accesul spre salonul de mic dejun, patio, terasa superioară, ciubăr, saună şi grădină este exterior şi se face pe scări. Din parcare până la cameră sunt 21 de trepte.

Camera de lux (triplă)

În plus față de dotările standard, camera triplă, care are 29 de metri pătrați, este dotată cu șemineu, purificator de aer și un pat suplimentar, ce permite  cazarea a trei persoane, doi adulți și un copil.

Camera de familie

Completare la dotările standard, camera de familie, cu cea mai mare suprafață, de 33 de metri pătrați, are purificator de aer și o canapea extensibilă, asigurând o capacitate totală de 4 persoane, doi adulți și doi copii. La cerere, se pune la dispoziție și un pătuț Chico, pentru copil sub 2 ani.

Camera dublă superioară

Camera dublă superioară, de 26 de metri pătrați are, în plus, un colț de lectură special amenajat, cu fotoliu și lampadar.

Camera dublă standard

Camera dublă standard are 23 de metri pătrați, iar espressorul este înlocuit de filtrul de cafea.